Kontakta oss: webmaster@cykeltips.se

Kom i tid till mötet med sparkcykel

Har du sprungit till tunnelbanan för att hinna med nästa avgång? Har du kommit sent till ett möte för att du missade den och ändå kommit fram svettig och andfådd? De problemen slipper du om du skaffar en eldriven sparkcykel.

Har du funderat på att skaffa en sparkcykel för arbetssyften? En eldriven sparkcykel är nämligen det absolut smidigaste sättet att ta sig fram i täta stadsmiljöer. Det gäller särskilt om du har ett jobb som innebär att du behöver ta dig till olika möten i staden. Läs vidare om några av alla fördelarna med att använda en eldriven sparkcykel under dina arbetsdagar.

Ta dig fram smidigt

Att åka kollektivt är visserligen smidigt i de flesta sammanhang. Om du ska ta dig till olika möten innebär det dock en hel del väntetid. Hur väl du än planerar kommer du med största sannolikhet behöva vänta på tunnelbanan eller bussen. Väl framme kommer du antingen behöva vänta en stund innan mötet startar, eller så kommer du lite sent.

De problemen har du inte med en egen sparkcykel. Du tar dig till ett möte, eller kontoret, och sätter sparkcykeln på laddning. När det är dags att åka till nästa möte är sparkcykeln laddad och färdig. När du slipper springa till tunnelbanan kommer du dessutom fram fräsch till mötet. Du behöver inte längre bekymra dig över att vara svettig och andfådd på mötet. Första intrycket är som bekant viktigt.

Miljövänligt och roligt

Att åka sparkcykel är ett roligt sätt att ta sig fram. Du kommer fram nästan överallt i stadsmiljö och fordonet är såpass litet och smidigt att det är behändigt också i färd. Det är dessutom betydligt mer miljövänligt än att åka taxi. Särskilt om det är så att du eller din arbetsplats får elen levererad från något elbolag som producerar miljömärkt el.