Kontakta oss: webmaster@cykeltips.se

Därför ska du svänga förbi Borlänge på cykelsemestern

Att semestra på cykel kan vara en fantastisk upplevelse. Planera resan i god tid och köp bra utrustning för att få en bra semester. Att bo några nätter på hotell under cykelsemestern kan vara skönt för att kunna vila upp dig ordentligt.

Om du ska spendera sommaren i Sverige och har tänkt semestra på cykel är Borlänge en fin ort att besöka. Borlänge som är en tätort i Dalarna, vackert belägen vid Dalälven, har mycket att erbjuda. För att få en bra vistelse är ett tips att ta in på hotell i Borlänge för att vila dina trötta ben. Här kan du sova och äta gott. Varför inte ta en dag extra och verkligen utforska vad Borlänge har att erbjuda. I Borlänge kan du fiska, vandra, golfa, cykla och upptäcka Dalarnas unika mat och smaker. När du ändå har cykeln med dig kan du ta en tur runt Runn som är Dalarnas skärgårdssjö, en riktig pärla. Det är en tur på cirka fem mil.

Planera cykelsemestern i god tid

Family,With,Small,Children,Cycling,Outdoors,In,Summer,Nature,,TatraAtt semestra på vägen med cykel är något helt annat än bilsemestern eller utomlandsresan. Det kräver en del planering om du ska semestra på cykel men det kommer vara värt det. Om du planerar packningen och utrustningen i god tid finns alla förutsättningar för en toppen semester. När du har hittat bra väskor till din cykel ska du testa packa innan du beger dig av. Tänk på att packa det tyngsta lågt och långt bak på cykeln. Det du vill ha nära tillhands bör packas i styrväskan. Försök fördela vikten jämt på cykeln. Att du klär dig rätt är nödvändigt för att du ska få en bra upplevelse. Klä dig lager på lager och välj material som transporterar bort fukt. Vadderade cykelbyxor är bra för att förbygga en ond bak. Det kan vara bra med två par. Anpassa kläderna efter vilket väder det är.